Vacature directeur

NVA centrum voor integratie en participatie wil mensen van niet-Nederlandse afkomst toerusten om zich thuis te voelen in een wereld van verschil. Via maatschappelijke begeleiding, trajectbegeleiding en taallessen richt NVA zich op inburgering, integratie en participatie in de Nederlandse samenleving. NVA bestaat 40 jaar en is gegroeid van een vrijwilligersorganisatie naar een professionele organisatie met behoud van zijn oorspronkelijke passie.

 

NVA is op zoek naar een

enthousiaste, ondernemende en betrokken directeur

voor 32 tot 36 uur per week, vanaf 1 april 2019

 

Wat je doet

Als directeur heb je de dagelijkse leiding op alle beleidsterreinen en ben je deels op operationeel niveau actief. Je zorgt voor de bestuurlijke coördinatie en besluitvorming over beleidsontwikkelingen, onderhoudt op beleidsniveau externe contacten en bent aanspreekpunt voor de organisatie. Voorstellen voor nieuwe projecten initieer je, je werkt deze uit en zoekt passende financiering. Actueel is het effect van de nieuwe Wet Inburgering op onze organisatie en onze werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en besteedt aandacht aan de ontwikkelingen en mogelijkheden om de prestaties van het team en de individuele teamleden te verbeteren. Ook behartig je de belangen van NVA in onder meer politiek, bedrijfsleven en draagt de missie, visie en cultuur uit. Kortom, je bent het gezicht van de organisatie. 

Wat wij vragen

NVA is op zoek naar jou als je opleidingsniveau HBO+ is en minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie hebt. Je vertoont ondernemerschap, neemt initiatieven en kunt complexe informatie en probleemstellingen hanteren. Patronen en verbanden in maatschappelijke ontwikkelingen herken je en je vertaalt die in producten. Je leiderschapsstijl is stimulerend en motiverend, waardoor medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je inspireert medewerkers tot het navolgen van gezamenlijke doelen en het leveren van resultaat en geeft het goede voorbeeld. 

Waar je terecht komt

NVA is gevestigd in het oude centrum van Amersfoort. De organisatie heeft korte lijnen, schakelt snel en de onderlinge contacten zijn collegiaal. De CAO Sociaal Werk is van toepassing en de directeur wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, ingeschaald in schaal 12 of 13. De aanstelling is voor een jaar en bij aangetoonde geschiktheid wordt deze omgezet in onbepaalde tijd. 

Vraag voor meer informatie de uitgebreide profielschets op, via het onderstaande mailadres.

Meer informatie

Stuur voor de profielschets een mail naar Jane Brusket: jbrusket nva-amersfoort.nl . Vragen over de functie kan je stellen aan de huidige directeur Annemarike van Egmond: 033 461 95 20. Wil je in aanmerking komen voor de functie, reageer dan voor 22 december 2018 door je motivatie en CV te mailen naar jbrusket nva-amersfoort.nl . De selectiegesprekken vinden plaats begin januari 2019 en een assessment behoort tot de mogelijkheden.